Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Salbaticie pierduta si regasita pe traseul de creasta de pe Coasta Pacificului

0 opinii / Scrie o opinie
  • 33,72 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Salbaticie pierduta si regasita pe traseul de creasta de pe Coasta Pacificului, de Cheryl Strayed - carti fictiune autori americani editura Spandugino

Pentru a scrie aceasta carte m‑am bazat pe jurnalele personale, am cercetat anumite fapte atunci cand mi‑a fost cu putinta, m‑am consultat cu unele dintre persoanele care apar in aceste pagini si am apelat la propriile amintiri despre aceste evenimente si aceasta perioada din viata mea. Am schimbat majoritatea numelor din carte, dar nu pe toate, iar in unele cazuri, pentru a pastra anonimatul, am modificat, de asemenea, anumite detalii de recunoastere. In aceasta carte nu exista personaje sau evenimente inventate. Ocazional, am omis anumite persoane sau intamplari, dar numai atunci cand omiterea lor n‑a avut niciun impact asupra veridicitatii sau substantei povestirii.

„Nu era mai puternic decat mine. Nimeni nu era, mi am spus, fara sa cred o iota. Am transformat acele cuvinte in incantatia acelor zile; atunci cand faceam cate o pauza in locurile de cotitura ale traseului sau alunecam pe povarnisuri julindu mi genunchii, cand bucati de piele mi se luau de pe talpi odata cu sosetele, cand stateam intinsa singura si a nimanui noaptea in cort, intrebam, adeseori cu voce tare: Cine e mai puternic decat mine ? Raspunsul era mereu acelasi, si chiar si atunci cand stiam cu toata convingerea ca nu exista nici cea mai mica posibilitate ca lucrul asta sa fie adevarat, imi raspundeam oricum: Nimeni.”

Sursa: www.edituraspandugino.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2015
Limba Romana
Cod 978-606-8401-36-2