Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoane facatoare de minuni de la Sfantul Munte Athos - reproduceri cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Sfantul Brau al Maicii Domnului de la Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Sfantului Brau al Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana? Icoana Sfantului B..

Icoana Maicii Domnului Cea Plina de Har Keharitomeni de la Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Cea Plina de Har Keharitomeni, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana? Icoana..

Icoana Maica Domnului Alaptatoarea - Icoana cu foita de aur pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Alaptatoarea, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  Icoana cu foita de aur, pe panou d..

Icoana Maica Domnului Odighitria – Indrumatoarea, Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria – Indrumatoarea, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Tra..

Icoana Maica Domnului Axion Estin – Vrednica esti, Biserica Protaton - Icoana cu foite de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Axion Estin – Vrednica esti, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Trad..

Icoana Maica Domnului Portarita – Portaitissa, Manastirea Iviron - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Portarita – Portaitissa, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Traditia..

Icoana Maica Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    Traditia spune..

Icoana Μaica Domnului Injunghiata – Esfagmeni , Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Injunghiata – Esfagmeni, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    Traditia spune: &nbs..

Icoana Μaica Domnului Mangaietoarea - Paramythia, Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Mangaietoarea - Paramythia, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    Traditia spune: Exista ..

Icoana Maica Domnului Intemeietoarea - Vimatarissa (Ktitorissa), Manastirea Vatopedi - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Intemeietoarea - Vimatarissa (Ktitorissa), icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).    De unde pro..

Icoana Maica Domnului Grabnic Ascultatoarea (Gorgoepikoos), Manastirea Dochiariu - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Grabnic Ascultatoarea (Gorgoepikoos), icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  Icoana facatoare..

Icoane facatoare de minuni de la Sfantul Munte Athos - reproduceri cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Aici gasiti reproduceri dupa unele dintre icoanele facatoare de minuni ale Maicii Domnului de la Sfantul Munte Athos.

 

Icoane de la Manastirea Vatopedi: Maica Domnului Intemeietoarea (Vimatarissa ), Maica Domnului Imparateasa tuturor (Pantanassa), Maica Domnului Mangaietoarea (Paramythia), Maica Domnului Injunghiata (Esfagmeni). 

Icoane de la Manastirea Iviron: Maica Domnului Portarita (Portaitissa).

Icoane de la Biserica Protaton, Kareia: Maica Domnului Vrednica esti (Axion Estin).

Icoane de la Manastirea Xenofont: Maica Domnului Indrumatorea (Odighitria).

 

Icoanele sunt reproduceri cu foita de aur si matase pe lemn, in realizarea carora sunt folosite culori naturale (pigmenti naturali) si care au ca suport panouri de lemn, de diferite dimensiuni. Sunt vernisate si rezista in timp la fel de bine ca icoanele pictate. Sunt prevazute atat cu agatatori pentru perete, cat si cu suporturi din lemn, pentru a putea fi asezate si pe masa. 

Avem 4 formaturi (dimensiuni):

- format A6 (10 x 13 cm) - pret 125 lei;

- format A5 (15 x 19 cm) - pret 285 lei;

- format A4 (23 x 29 cm) - pret 470 lei;

- format A3 (28 x 36 cm) - pret 720 lei.

 

Puteti comanda online sau ne puteti vizita in magazinul nostru din Bucuresti, Str. Bibescu Voda nr. 20, Sector 4, Bucuresti. In apropiere de Piata Unirii.