Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoane facatoare de minuni de la Sfantul Munte Athos - reproduceri cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Icoana Chipul Mantuitorului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Chipul Mantuitorului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn   Reprezentarea cu Chipul Mantuitorului este un detaliu inspirat din icoana secolului al XIII-lea..

Icoana Maica Domnului Rugatoarea - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Maicii Domnului Rugatoarea - foita de aur cu aspect invechit pe lemn   Preturi pentru icoana Maicii Domnului Rugatoarea – invechita, in functie de..
Pret: 500,00 lei

Icoana Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe - foita de aur cu aspect invechit pe lemn Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai populari sfinti ai crestinismului, cunoscut sub numele..

Icoana Sfantul Arhanghel Gavriil - cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn 

Icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  De unde provine icoana Sfantului Arhanghel Gavriil? Sfanta si Marea Manastire Vatopedi este cel mai mare complex manas..
Pret: 500,00 lei

Icoana Rastignirea Domnului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Rastignirea Domnului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn    De unde provine icoana Rastignirii Domnului?  Icoana Rastignirii Domnului provine d..
Pret: 500,00 lei

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Reproducere a Icoanei Sfantului Ierarh Nicolae - foita de aur cu aspect invechit pe lemn (metaxotipie).    De unde provine icoana Sfantului Ierarh Nicolae..
Pret: 500,00 lei

Icoana Imparatul Slavei - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Imparatul Slavei -  foita de aur cu aspect invechit pe lemn    Despre reprezentarea Imparatul Slavei: Icoana originala a „Umilintei extreme&r..

Icoana Maicii Domnului Pantanassa - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn   Icoana Maicii Domnului Pantanassa dateaza din secolul al XVII-lea si este situata in biserica Sfi..

Icoana Coborarii de pe cruce a Mantuitorului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Coborarii de pe cruce a Mantuitorului - foita de aur cu aspect invechit pe lemn (metaxotipie)   Preturi pentru icoana Coborarii de pe cruce a Mantu..

Icoana Sfantului Ioan Botezatorul - foita de aur cu aspect invechit 

Metaxotipie veche icoana Sfantului Ioan Botezatorul - icoana cu foita de aur cu aspect invechit    Unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii noastre, Sfant..

Icoana Maicii Domnului Rugatoarea - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Maicii Domnului Rugatoarea - foita de aur cu aspect invechit pe lemn   Preturi pentru icoana Maicii Domnului Rugatoarea – invechita, in functie de..

Icoana Sfantului Gheorghe - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Icoana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe - foita de aur cu aspect invechit pe lemn Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai populari sfinti ai crestinismului, cunoscut sub numele..

Icoana Sfantului Arhanghel Gavriil - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  De unde provine icoana Sfantului Arhanghel Gavriil? Sfanta si Marea Manastire Vatopedi este cel ma..

Icoana Mantuitorul cu pergament in mana - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Icoana este o copie autentica a reprezentarii Pantocratorului din Sfanta Manastire Vatopedi din Munte..

Icoana Mantuitorul cu Sfanta Evanghelie - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Icoana Mantuitorul cu Sfanta Evanghelie - foita de aur cu aspect invechit pe lemn Icoana este o co..

Icoana Maicii Domnului cu pruncul in picioare - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Icoana reprezinta chipul Maicii Domnului tinand pe Mantuitorul Iisus cu mana stanga.  El sta in..

Icoana Sfantului Ioan Gura de Aur - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie invechita - foita de aur cu aspect invechit pe lemn  Provenienta icoanei cu Sfantul Ioan Gura de Aur: In spatele capului Sfantului Ioan Gura de Aur de la Sfa..

Icoana Maicii Domnului in vesmant negru cu pruncul - foita de aur cu aspect invechit pe lemn

Metaxotipie veche - icoana cu foita de aur cu aspect invechit pe lemn  De unde provine icoana Maicii Domnului in vesmant negru cu pruncul? Aceasta icoana es..

Icoana Sfantului Ioan Gura de Aur - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei Sfantului Ioan Gura de Aur cu Sfantul Apostol Pavel, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana Sfantului Ioan G..

Icoana Sfantul Brau al Maicii Domnului de la Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Sfantului Brau al Maicii Domnului, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana? Icoana Sfantului B..

Icoana Maicii Domnului Cea Plina de Har Keharitomeni de la Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Cea Plina de Har Keharitomeni, icoana cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie).  De unde provine icoana? Icoana..

Icoana Maica Domnului Alaptatoarea - Icoana cu foita de aur pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Alaptatoarea, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie).  Icoana cu foita de aur, pe panou d..

Icoana Maica Domnului Odighitria – Indrumatoarea, Manastirea Xenofont - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere dupa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria – Indrumatoarea, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Tra..

Icoana Maica Domnului Axion Estin – Vrednica esti, Biserica Protaton - Icoana cu foite de aur si matase, pe lemn (reproducere)

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Axion Estin – Vrednica esti, icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie).    Trad..

Icoane facatoare de minuni de la Sfantul Munte Athos - reproduceri cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie)

Aici gasiti reproduceri dupa unele dintre icoanele facatoare de minuni ale Maicii Domnului de la Sfantul Munte Athos.

 

Icoane de la Manastirea Vatopedi: Maica Domnului Intemeietoarea (Vimatarissa ), Maica Domnului Imparateasa tuturor (Pantanassa), Maica Domnului Mangaietoarea (Paramythia), Maica Domnului Injunghiata (Esfagmeni). 

Icoane de la Manastirea Iviron: Maica Domnului Portarita (Portaitissa).

Icoane de la Biserica Protaton, Kareia: Maica Domnului Vrednica esti (Axion Estin).

Icoane de la Manastirea Xenofont: Maica Domnului Indrumatorea (Odighitria).

 

Icoanele sunt reproduceri cu foita de aur si matase pe lemn, in realizarea carora sunt folosite culori naturale (pigmenti naturali) si care au ca suport panouri de lemn, de diferite dimensiuni. Sunt vernisate si rezista in timp la fel de bine ca icoanele pictate. Sunt prevazute atat cu agatatori pentru perete, cat si cu suporturi din lemn, pentru a putea fi asezate si pe masa. 

Avem 4 formaturi (dimensiuni):

- format A6 (10 x 13 cm) - pret 125 lei;

- format A5 (15 x 19 cm) - pret 285 lei;

- format A4 (23 x 29 cm) - pret 470 lei;

- format A3 (28 x 36 cm) - pret 720 lei.

 

Puteti comanda online sau ne puteti vizita in magazinul nostru din Bucuresti, Str. Bibescu Voda nr. 20, Sector 4, Bucuresti. In apropiere de Piata Unirii.