Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cugetari necugetate. Eclesiastul. Despre Dumnezeu, despre Om, despre Creatie

0 opinii / Scrie o opinie
  • 47,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

PARINTELE GHEORGHE COLTEA | ECLESIASTUL: CUGETARI NECUGETATE DESPRE DUMNEZEU. DESPRE OM. DESPRE CREATIE

Apare cu binecuvantarea IPS Dr. LAURENTIU STREZA, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului

EDITURA ANDREIANA, SIBIU – 2016

Extras din Argument: “L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi mane caii”

“Am scris pentru ca doresc sa las ceva in urma mea.Am scris pentru ca doresc ca, peste timp, daca aceste randuri vor cadea in mana cuiva care, eventual, le va si citi, sa se poata folosi si de rodul framantarilor si preocuparilor mele.Am scris pentru ca stiu ca sunt unic, irepetabil si trecator in creatie dar, in acelasi timp, stiu ca fiecare cugetare, fiecare gand sau fiecare traire, poarta amprenta personalitatii autorului. Cine va citi aceasta carte, va citi in inima mea! Am scris si pentru ca am fost indemnat de prieteni. Unii mi-au spus ca felul meu de a fi, de a gandi, de a cugeta si de a exprima, merita sa fie cunoscut si de altii. Eu insumi am fost uimit adesea de cugetarile nascute in inima mea si am vazut ca aceste cugetari sunt altfel decat cele gandite de semenii mei si, de aceea, cu smerenie, am crezut ca in taina sufletului meu s-a cuibarit o picatura de Har care a dat culoare si gust cunoasterii mele. Aceasta lucrare a bucurat inima mea si nelinistit, am cautat o forma a unei lucrari prin care sa-i bucur pe semenii mei.

Cu smerenie am intrebat si pe cei mai mari si pe cei mai smeriti decat mine, daca lucrarea mea ar zidi si ar adauga o farama la cele facute de altii. Am contat pe buna lor credinta si pe cuvantul lor incurajator.

Nu ascund ca unii apropiati mi-au spus ca ar fi intelept sa tin in frau caii zanatici ai cugetarilor mele, ca nu cumva, in alergarea lor prea nebuna, sa ma piarda pe drum sau, mai rau, sa ma arunce in prapastii. Insa eu L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi mane caii.”

SPECIFICATII

An aparitie 2016
Coperta Cartonata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 560
Limba Romana
Cod 978-606-8602-96-7