Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ortodoxia in fata sectelor. In cautarea dreptei credinte - Pr. Dr. Antonios Alevizopol

0 opinii / Scrie o opinie
  • 15,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

PR. DR. ANTONIOS ALEVIZOPOL | ORTODOXIA IN FATA SECTELOR. IN CAUTAREA DREPTEI CREDINTE

EDITURA METEOR PUBLISHING – BUCURESTI, 2017

Lucrare aparuta cu indrumarea Parintelui Nicanor, Ieromonah la Chilia “Nasterea Maicii Domnului”, Schitul Lacu, din Muntele Athos

Traducere de pr. Ion Buga

Extras din prefata Parintelui profesor Dumitru Staniloae – Indemn si bucurie

Recomandam cu toata caldura bunilor crestini ortodocsi din Romania cartea preotului dr. Antonios Alevizopol, in traducerea pr. Ioan Buga.

Cartea, ca si intreaga opera a preotului teolog grec, marturiseste despre un suflet care arde de ravna pentru Ortodoxie, pentru acea parte a Crestinismului ramasa, prin vremuri – in ciuda celor mai inversunate atacuri ale vrajmasului - “sfanta si fara de prihana”.

Numele Parintelui Antonios Alevizopol ajunsese de mult in auzul nostru si acum ne bucuram ca aceasta lucrare ni-l apropie si ni-l dezvaluie in toata bogatia si adancimea lui duhovniceasca.

Intotdeauna Dumnezeu si-a pastrat “un rest”, o ramasita sfanta, barbati neprihaniti care sa poarte adevarul spre biruinta finala si totala.

Parintele Antonie se numara printre ei si umple sufletul nostru de bucurie si nadejde ca sfanta Ortodoxie isi are totdeauna atletii ei binecuvantati.

Folosul duhovnicesc al acestei scrieri – desi previzibil – va fi nemasurat si noi o prezentam credinciosilor ortodocsi ca pe o aleasa binecuvantare pe care Dumnezeu o face cititorilor nostri si-i fericim pe toti care s-au ostenit: sa o scrie, sa o traduca si sa o editeze.

SPECIFICATII

Traducere Pr. Ion Buga
An aparitie 2017
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 144
Limba Romana
Cod 978-606-910-035-6