Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Biserica si noile erezii

0 opinii / Scrie o opinie
  • 12,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Biserica si noile erezii, de Pr. Iustin Parvu - Fundatia Iustin Parvu

In aceasta carte sunt tratate subiecte de actualitate ortodoxa, despre sinoade sfinte si sinoade talharesti, despre dogme sfinte si despre ecumenismul apostat, despre sinodul panrotodox si alte erezii contemporane si abateri de la dogma ortodoxa.

Fragment din carte:

Parinte, cum vedeți urgentarea Sinodului panortodox, care a fost anuntat pentru luna iunie[1]?

O sa faca ei, dar va fi ce s-a intamplat cu Sinodul de la Ferrara-Florenta. Tot aşa va fi şi acum, vor fi aceleaşi dispute dogmatice şi, slava Domnului, vom mai avea nişte ierarhi care, cred eu, ca nu vor trada Ortodoxia. Şi doi, trei daca sunt, e suficient. Avem datoria insa sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa ii pazeasca pe ierarhii ortodocşi in dreapta credinta, pentru ca alta salvare nu mai avem decat in mila lui Dumnezeu. Daca ne vom ruga, vom indupleca milostivirea Sa. in cea mai mare masura, masoneria şi-a atins scopul, de aceea şi iese la iveala, ca sa işi finalizeze planurile.

Dar am credinta ca Dumnezeu va lumina sufletele acestea tinere şi va aduce cate o lumanare in intunericul acestui veac. Mila lui Dumnezeu şi harul de sus, acestea au condus Biserica purtata pe aripile Duhului Sfant. Preotii de azi care tac, se vor convinge ei inşişi de aceste pericole şi se vor indrepta.

[1] Acest inetrviu a fost realizat in aprilie 2013, cu puțin timp inainte de trecerea Parintelui la Domnul, Revista Atitudini Nr. 28. inca din acel an se avea in vedere intrunirea unui Sinod Panortodox, amanat insa ulterior pentru anul 2016.

SPECIFICATII

An aparitie 2016
Coperta Brosata
Dimensiuni 12,5 x 18,5 cm
Nr. pagini 89
Limba Romana
Cod 978-973-0-21871-8