Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Giuseppe PETRALIA | Cutia magica impotriva cancerului si toate celelalte cai de preventie

0 opinii / Scrie o opinie
  • 22,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Giuseppe PETRALIA    |    Cutia magica impotriva cancerului si toate celelalte cai de preventie

Editura Seneca, 2019

Traducere din limba italiana de Maria Elena LOGHIN

||||

Extras din prezentarea autorului (Seneca)

Giuseppe Petralia este medic din 2001. Dupa o bursa de cercetare la Massachusetts General Hospital din Boston (SUA), s-a specializat in radiologie de diagnosticare.

Din 2005, dr. Petralia a lucrat la Institutul European de Oncologie (IEO) din Milano, unde, in 2009, a introdus DWB-MRI (rezonanta magnetica, nn LB) ca instrument de investigatie medicala.

In prezent, este cercetator la Universitatea din Milano si director adjunct al Departamentului de Radiologie Diagnostica de la IEO. Membru al Societatii Internationale de Imagistica Oncologica (ICIS) si consultant (si membru fondator) al Asociatiei Italiene pentru Rezonanta Magnetica in Medicina (AIRMM). Autor aL 50 de lucrari publicate in jurnale stiintifice internationale. A tinut prelegeri in cadrul multor conferinte si cursuri de formare in cele mai inovative aplicatii RMN.

Extras din cuvantul inainte - De ce am editat aceasta carte

Pentru ca doare.

Durerea de obicei nu este un lucru planificat. Cartea despre cancer nu era in plan nici ea.

Titlurile Editurii Seneca – filozofie stoica si probleme de mediu – sunt carti despre responsabilitatea pentru propria-ti viata si mediul din jurul tau.

Durerea celor apropiati deseori te chinuie mai mult decat durerea proprie, pentru ea exista si un termen special – trauma secundara. Esti un neajutorat al gandului „ce pot face?!”

Cartea de fata este scrisa de un medic. Prin misiunea lui se afla intr-o continua intrecere cu cancerul si zilnic trebuie sa raspunda prin fapte la intrebarea de mai sus. El e de parere ca pentru orice om „este mai bine sa previi decat sa tratezi”.

Aceasta carte va ajuta pe cei care se intreaba:

„DAR CE POT FACE EU, IN VIATA DE ZI CU ZI, CA SA PREVIN CANCERUL?”

SPECIFICATII

Traducere Traducere din limba italiana de Maria Elena LOGHIN
An aparitie 2019