Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Curioasa lume a vinului. Vin si istorie, spirit si esenta

0 opinii / Scrie o opinie
  • 39,90 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Curioasa lume a vinului. Vin si istorie, spirit si esenta, de Richard Vine - Editura Baroque Books & Arts

Richard Vine s-a nascut in regiunea Finger Lakes din Statul New York și a inceput sa lucreze la Pleasant Valley Wine Company in anul 1958. A pornit de la munca in pivnite, a trecut in laborator și apoi a devenit producator de vin cu o productie de peste șase milioane de sticle anual. in anul 1977 a acceptat postul de cercetator la Mississippi State University unde a obtinut doctoratul și a scris o serie de volume despre vin. Din 1991 este profesor de enologie la Purdue University. 

Timp de douazeci și unu de ani a fost consultant in materie de vinuri pentru zborurile American Airlines. Fantezie, stiinta si cunoastere despre cea mai nomila bautura a tuturor timpurilor!

O fermecatoare suita de personaje si idei pline de culoare, locuri celebre și istorii fascinante din ameţitorul univers al creatorilor de vin.

Richard Vine a avut o idee geniala: sa rafineze cele mai aromate povesti despre vin si sa le picure intr-un mod sclipitor. 

Pe scurt, un premier cru literar.

„Richard Vine a vazut, a auzit și a baut totul, iar noi ridicam paharul in cinstea lui. Bucurati-va!“ - JOE BORELLO, președinte al Tasters Guild International

SPECIFICATII

Traducere Ines Hristea, Catalin Paduraru
An aparitie 2016
Coperta Brosata
Dimensiuni 13,5 x 21 cm
Nr. pagini 224
Limba Romana
Cod 978-606-8564-43-2