Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cum iti poate schimba Proust viata

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Cum iti poate schimba Proust viata, Alain de Botton - editura Vellant

Cine s-ar fi gandit ca Marcel Proust, unul dintre cei mai importanţi scriitori ai secolului XX, ne poate oferi o imagine atat de completa despre cum sa ne traim viata mai bine? Proust a inţeles ca valoarea vieţii este de fapt o suma a lucrurilor cotidiene.

Relevante in egala masura astazi si la finalul secolului trecut, viaţa si opera lui Proust sunt transformate intr-un ghid practic despre cum sa recunosti dragostea, cum sa fii o gazda buna, cum sa dobandesti un discurs articulat sau cum sa raspunzi insultelor. A trebuit ca Alain de Botton sa gaseasca inspiraţia in scrisorile, eseurile si romanele lui Proust pentru a-i contura o imagine edificatoare.

Facem astfel cunostinţa cu un Proust spiritual, inteligent si pragmatic, cu mari sanse de a ne schimba viaţa. ALAIN DE BOTTON este autorul a numeroase bestselleruri internationale, precum Consolarile filozofiei (2000), Arhitectura fericirii (2006), Cum sa ne gandim mai mult la sex (2012) sau Religia pentru atei (2012).

In 2008 fondeaza la Londra The School of Life, o organizatie care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris si Amsterdam – un tip alternativ de educatie, axat pe experientele vietii de zi cu zi. In 2009 a fondat Living Architecture, o initiativa sociala care revolutioneaza ideea de spatiu de vacanta, incurajand totodata arhitectura contemporana.

Sursa: www.vellant.ro

SPECIFICATII

Traducere Mihaela Ghita
An aparitie 2014
Limba Romana
Cod 978-606-8642-08-6