Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Bucuriile Cuvantului de Pr. Cristian MUNTEAN

0 opinii / Scrie o opinie
  • 22,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Pr. Cristian MUNTEAN

Bucuriile Cuvantului

Respiratii omiletice

Editura Andreiana, Sibiu – 2019

Apare cu binecuvantarea IPS Dr. Laurentiu STREZA, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului

Pret 22,00 lei

 

Extras/ Nota autorului

Ne salvam pe noi insine doar in masura in care, prin felul nostru de a fi, devenim, la raspantii, reazemul senin al celor de langa noi. – Cosmin NEIDONI

Cartea pe care o rasfoiti cuprinde, in esenta, „concluzia” prietenului Cosmin ca motivatie a aparitiei ei. Iar daca imi este permisa o confesiune inca de la inceputul acestor randuri, as spune ca aceasta carte m-a salvat, pentru ca am putut deveni reazem celor care mi-au fost mie reazem (sau asa imi place sa cred).

E o carte care a aparut cumva de la sine si reprezinta efortul catorva prietene care si-au gasit timp sa inregistreze, sa transcrie si sa corecteze o parte dintre predicile rostite la amvon. [...]

N-as vrea sa inchei fara a multumi grupului caruia i-am dedicat cartea: Coffee Group near Church, un grup care s-a nascut in „tinda de taifas” a bisericii, fara vreo pretentie duhovniceasca, ci inspirat de dragostea lui Hristos, prin care incercam sa exersam dragostea noastra.

Le sunt recunoscator pentru lectiile de viata carora incearca sa le faca fata cu demnitate si discretie, pentru modul in care stiu sa fie prezenti in viata celorlalti fara agresivitate. Langa ei simt ca ma salvez, pentru ca mi-au facut onoarea de a ma accepta ca reazem.

De aceea scrisoarea noastra sunteti voi.

Imbratisare!