Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

O scoala mare cat lumea toata de Gianni RODARI

0 opinii / Scrie o opinie
  • 45,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Gianni RODARI

O scoala mare cat lumea toata 

Ilustratii de Noemi Vola

Varsta recomandata: 6+ ani

Editura Humanitas Junior, 2023

 

 

Amuzanta, jucausa, primitoare: aceasta este scoala lui Gianni Rodari. E locul unde copiii descopera lumea, isi fac prieteni buni, se distreaza si isi aleg drumul in viata. Ba mai mult, e locul unde greselile nu sunt nici aratate cu degetul, nici pedepsite, caci orice greseala deschide poarta imaginatiei si devine un prilej de invatat lucruri extraordinare.

Datorita talentului lui Gianni Rodari, scoala devine un taram magic, de poveste, unde fiecare copil creste liber, dand frau liber creativitatii, viselor si aventurii.

In fiecare seara, inainte sa mearga la somn, copilul meu isi pune in ordine ghiozdanul. Sau, mai bine spus, ingramadeste inauntru, la intamplare, carti, caiete, ascutitori, gume de sters si sugative, insa el numeste acesta operatiune "sa facem ghiozdanul pentru a doua zi". Si n-are habar ca in clipa in care i se inchid ochii, iar mos Ene ii da tarcoale pe la gene, in ghiozdanul lui obiectele prind viata, se dezmortesc, intinzandu-se asa cum facem si noi dimineata, isi dau binete si se pun la sporovait.

Sursa: libris.ro