Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Invataturi ale Parintelui Arsenie Boca pentru fiecare zi - calendar

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,50 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Invataturi ale Parintelui Arsenie Boca pentru fiecare zi - calendar

Tiparit cu binecuvantarea IPS Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului

Editura Andreiana

 

Această lucrare, structurată sub forma unui calendar, își propune să ofere, pentru fiecare zi a anului, un cuvânt din cele patru scrieri autentice ale marelui duhovnic, și anume: Cărarea ÎmpărățieiCuvinte viiScrieri inedite și Practica vieții monahale. Calendarul acesta este un dar de suflet și hrană duhovnicească pentru credincioși, clerici și monahi, deopotrivă, întrucât cuvintele Părintelui Arsenie au fost scrise și rostite în cel mai curat duh filocalic, ortodox și patristic.

Calendarul se adresează atât celor care cunosc scrierile Cuviosului Părinte Arsenie Boca, cât și acelora care nu s-au hrănit încă cu învățăturile cuprinse în paginile lor. Nădăjduim ca lectura zilnică a acestor cuvinte duhovnicești, alături de alte lecturi din Sfânta Scriptură, din scrierile Sfinților Părinți sau ale marilor duhovnici contemporani, să aprindă în inimile noastre focul unei mai sincere și curate căutări a lui Hristos–Domnul.

Caracterul inedit al acestei lucrări – Învățături ale Părintelui Arsenie Boca pentru fiecare zi – constă în faptul că prin tot ceea ce cuprinde încearcă să sintetizeze întreaga lucrare a Părintelui Arsenie Boca. Astfel, pe lângă textele extrase din scrierile părintelui, care au rolul de a evidenția învățătura transmisă credincioșilor, calendarul mai cuprinde și schițe (desene) inedite realizate de către Părintele Arsenie, care au rolul de a evidenția un alt dar cu care Dumnezeu l-a înzestrat, cel de pictor.