Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Viata Schimonahului Nicoale (Turcul). Istorisita de el catre Staretul Varsanufie

0 opinii / Scrie o opinie
  • 5,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Viata Schimonahului Nicoale (Turcul). Istorisita de el catre Staretul Varsanufie , de Staretul Varsanufie de la Optina - Editutra Egumenita

Si, iata, in aceasta noapte de vara cu luna a venit la mine, facand ascultare, acest rob al lui Dumnezeu si cu exprimarea lui greoaie si stalcita in limba rusa mi-a povestit despre acele locasuri ceresti, care i-au fost aratate de ingerul lui pazitor … Dar ce istorisire minunata era aceasta! Inima mea se infiora de neomenescul flux al nespusei bucurii triumfatoare, al sperantei indreptatite. si, in timp ce Nicolae povestea, fata lui stralucea din ce in ce mai tare, pana cand a ajuns sa straluceasca de-a dreptul, precum o lumina interioara neobisnuita. Iar eu ma infricosam si, in acelasi timp, ma bucuram intr-un mod nefiresc.

Ceea ce mi-a spus el, toate acestea, le puteti regasi si in viata Sfantului Andrei cel nebun dupa Hristos. Pentru mine era important ca vedeam intiparita pe fata lui stralucitoare o stare de triumf nemarginit, de slava. Asa putea vorbi doar un om care cu adevarat vazuse o mare taina. Eu, doar din cand in cand, cu o voce intretaiata de o emotie de nedescris, am putut sa-l rog sa continue sa povesteasca.

SPECIFICATII

Traducere Diana Gutu
An aparitie 2016
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 110
Limba Romana
Cod 978-606-550-243-7