Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Incredibilul baietel mancator de carti

0 opinii / Scrie o opinie
  • 28,90 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Incredibilul baietel mancator de carti, Oliver Jeffers - editura Vellant

Henry nu este un baietel obisnuit. El este pur si simplu innebunit dupa carti, dar nu asa cum si-ar imagina oricine... el adora sa le manance! Tot mancand carti Henry devine foarte inteligent, aproape cel mai inteligent copil din lume, dar la un moment dat lucrurile nu mai stau asa de bine si mancatul de carti incepe sa-i dauneze... 

O poveste amuzanta care ne invata importata cartilor in viata noastra si le cultiva celor mici pasiunea pentru lectura. Educativa si incitanta, cartea contine colaje si ilustratii color originale si pline de umor.

Oliver Jeffers este un pictor si scriitor de origine nord-irlandeza, absolvent al Universitatii din Ulster. Lucrarile sale au fost expuse la Londra, New York, Belfast, Sydney. Cartile sale anterioare, Cum sa prinzi o stea si Pierdut si gasit, au avut un mare succes, primind sau fiind nominalizate la numeroase premii: Booktrust Early Years Award, Bistro Award, Stockport Schools’ Book Award, Kate Greenway Medal, Nestle Children’s Book Prize Gold Award.

Numar pagini: 36

Hardcover, Colaje si ilustratii color

Sursa: www.vellant.ro

SPECIFICATII

Traducere Simona Rauta
An aparitie 2009
Coperta Cartonata
Dimensiuni 22,5 x 28,5 cm
Nr. pagini 28
Limba Romana
Cod 978-973-19-8402-5