Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ce sa faci... cand ti-e frica sa te bagi in pat. Ghid pentru copiii care adorm greu

0 opinii / Scrie o opinie
  • 33,72 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ce sa faci... cand ti-e frica sa te bagi in pat. Ghid pentru copiii care adorm greu, de Dr. Dawn Huebner si Bonnie Matthews - Editura Trei

N-ar fi grozav daca ai reusi sa te asezi in pat, sa-ti faci culcus sub plapuma, sa-nchizi ochii si sa adormi fara framantari si fara teama? Fara sa fii atent la toate zgomotele si sa te gandesti la talhari? Fara sa mai ceri sa bei ceva ori inca un pupic sau sa te mai duci o data la baie? 

Ora de culcare e un moment dificil pentru multi copii. Daca ti-e frica sa te bagi in pat si esti convins ca numai magia te poate ajuta sa-ti fie mai usor pe timpul noptii, atunci cartea aceasta e pentru tine.

Ce sa faci cand ti-e frica sa te bagi in pat le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv comportamentale folosite pentru a trata dificultatile legate de somn. Ne ocupam de probleme cum ar fi spaimele, ingrijorarile, corpurile care nu-si gasesc linistea si dependenta prea mare de parinti, pentru ca micutii sa dobandeasca deprinderile de care au nevoie ca sa petreaca nopti mai linistite. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a ajuta copiii sa adoarma fara sa se mai trezeasca pe timpul noptii. Ca prin magie!

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor.

Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii. Locuieste in Baltimore.

Recomandat de Itsy Bitsy FM


Titlul original: What to Do When You Dread Your Bed

Publicata de: Asociatia americana de psihologie

SPECIFICATII

An aparitie 2015
Coperta Brosata
Dimensiuni 21,5 x 28 cm
Nr. pagini Romana
Cod 978-606-719-187-5