Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cartile care ne-au facut oameni (ed. Dan C. Mihailescu) - editia a II-a

0 opinii / Scrie o opinie
  • 22,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Cartile care ne-au facut oameni (ed. Dan C. Mihailescu) - editia a II-a - Editura Humanitas, 2017

„De cand sunt «Omul care aduce cartea», am fost intrebat, in repetate randuri si in cele mai variate contexte, «care sunt cartile de capatai ale unui om adevarat», ba chiar somat sa dau zece, douazeci de titluri de lecturi formatoare.

Ce-ar fi, mi-am zis, sa adunam zece, douazeci de personalitati culturale din Romania de azi – fiecare fiind, in domeniul sau, o energie benefic-iradianta, de mult recunoscuta public – care sa-si marturiseasca revelatiile citirii fermecator-terapeutice?

imi ingadui sa cred ca, in functie de simpatia pentru unul sau altul dintre autorii cuprinsi in sfera nostalgica a evocarilor de fata, cititorii-parinti (si mai ales bunici) isi vor indemna fiii si nepotii cu mai multa hotarare si seninatate catre un titlu sau altul, odata ce ele, titlurile, i-au facut oameni pe Ana Blandiana, Lucian Boia, Mircea Cartarescu, stefan Caltia, Livius Ciocarlie, Andrei Cornea, Neagu Djuvara, Gabriel Liiceanu, Mihai Maniutiu, Dan C. Mihailescu, Horia-Roman Patapievici, Ioana Parvulescu, Irina Petrescu, Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Valeriu Stoica, Ion Vianu…“

(Dan C. MIHaILESCU)

SPECIFICATII

An aparitie 2017
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 24 cm
Nr. pagini 136
Limba Romana
Cod 978-973-50-5745-9