Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Intrebari mari de la cei mici... la care raspund niste oameni foarte importanti

0 opinii / Scrie o opinie
  • 39,90 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Intrebari mari de la cei mici... la care raspund niste oameni foarte importanti, de Gemma Elwin Harris (antologator) - carti cu ilustratii Libraria Bizantina

In sfarsit, cei mici primesc raspunsuri la cele mai mari intrebari ale lor. Si nu de la oricine, ci de la niste oameni foarte importanti!

Copiii au un talent nemaipomenit sa puna intrebari incuietoare: De ce e marea sarata De ce nu pot sa ma gadil singur? Cine a scris prima carte? De unde vine binele? Cum se indragostesc oamenii? De ce nu putem trai vesnic? si multe altele. Nu e deloc usor sa le faci fata si sa le dai raspunsuri potrivite pentru varsta lor. Aceasta carte este o colectie de peste o suta de intrebari trimise chiar de copii pentru a primi raspunsuri din partea unor specialisti cunoscuti si apreciati dintr-o multime de domenii: oameni de stiinta, scriitori, filozofi, vedete de televiziune, sportivi, muzicieni. Raspunsurile lor, unele elaborate si documentate, altele jucause si provocatoare, au, toate, o calitate esentiala: deslusesc numeroase probleme importante ale vietii si ale lumii in care traim traducandu-le pe intelesul copiilor. O carte care-i va face si mai curiosi pe viitorii oameni importanti si-i va scoate cu siguranta din incurcatura pe parintii asaltati de curiozitatea lor!

SPECIFICATII

Traducere Mihaela-Elena Balint
An aparitie 2013
Limba Romana
Cod 978-973-50-4241-7