Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Biblia ilustrata pentru copii

0 opinii / Scrie o opinie
  • 79,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Biblia ilustrata pentru copii

Traducere de Livia Tarziu

Galaxia Gutenberg, 2022

 

Descoperiti in familie toate intamplarile si marile personaje cunoscute ale Bibliei, de la traversarea Marii Rosii pana la Sarbatoarea Pastelui, oprindu-ne la arca lui Noe, Cele Zece Porunci, miracolele si Patima lui Isus... Aceste relatari bogat illustrate pun in valoare cea mai importanta scriere din istoria omenirii si ne permit sa descoperim in profunzime patrimonial nostru cultural comun pentru a-i impartasi bogatia.

"Lasati copiii sa vina la mine" 

Deschideti, gustati, vedeti! Iata o adevarata Biblie pentru copiii mici!

Adresandu-se celor mici, ea nu si-a pierdut nici din savoare, nici din bogatie. Texte scurte si clare insotesc imagini ample, pline de detalii si de culori.

Cititi aceasta Biblie copiilor dumneavoastra, lasati-i sa va povesteasca ce vad in imagini, si toate aceste intamplari care adesea par usor derutante li se vor clarifica. Impreuna, lasati-va purtati de spiritul si entuziasmul acestor povestiri. Cu ochi de copil, descoperiti sau redescoperiti intamplari si eroi cunoscuti sau nemaiintalniti. Impartasiti aventura extraordinara a unui mic popor cu care Dumnezeu a mers alaturi, a legat o prietenie, a facut o alianta. Impreuna cu copiii dumneavoastra, regasiti-l pe Isus, lasati-i sa se apropie pentru a asculta. Lui Isus ii placea sa le vorbeasca, iar cuvintele lui sunt si pentru ei. Sunt cuvinte care povestesc iubirea, care vorbesc despre fericire, sunt cuvinte de ieri, de azi si de maine, cuvinte care ne ajuta sa il cunoastem pe Dumnezeu, sa traim impreuna si sa fim fericiti.

Lectura placuta tuturor!