Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ce sa faci... cand ti-e teama de greseli. Ghid pentru copiii care nu accepta sa fie imperfecti

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ce sa faci... cand ti-e teama de greseli. Ghid pentru copiii care nu accepta sa fie imperfecti, de Dr. Claire A.B. Freeland, Dr. Jacqueline B. Toner - Editura Trei

Exploratorii cerceteaza locuri in care n-au mai fost niciodata. Uneori ei au nevoie de timp ca sa faca descoperiri. Poate ca nu inteleg hartile pe care le au cu ei. Poate ca o iau in directii gresite. Uneori trebuie s-o ia de la capat cu expeditia lor!

Daca exploratorii n-ar putea sa-si accepte greselile si sa mearga mai departe, n-ar mai face nicio descoperire! iti suna cunoscut? Daca nu poti sa-ti acceptati greselile, daca incerci sa ai dreptate tot timpul sau daca ti-e teama ca nu esti printre cei mai buni, aceasta carte este pentru tine!

Ce sa faci cand ti-e teama de greseli ii invata pe copii si parinti cum sa faca fata emotiilor care se ascund in spatele fricii de a gresi, folosind strategii si tehnici bazate pe principii cognitiv-comportamentale. Aceasta carte interactiva de auto-dezvoltare ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a-i ajuta pe copii sa faca fata greselilor astfel incat sa nu le fie frica sa exploreze noi orizonturi!

Dr. CLAIRE A.B. FREELAND si Dr. JACQUELINE B. TONER sunt psihologi clinicieni in Baltimore, Maryland, fiecare avand o experienta de peste treizeci de ani in tratarea copiilor si parintilor acestora.

JANET McDONNELL este scriitoare si ilustratoare si locuieste intr-un cartier linistit de la periferia Orasului Vanturilor, Chicago. Personajele create de ea apar in numeroase carti si reviste pentru copii.

Recomandat de Itsy Bitsy FM

SPECIFICATII

Traducere Luminita Gavrila
An aparitie 2016
Coperta Brosata
Dimensiuni 21,5 x 28 cm
Nr. pagini 96
Limba Romana
Cod 978-606-719-668-9