Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Faclii de Inviere. Intelesuri ale Sfintelor Pasti

0 opinii / Scrie o opinie
  • 25,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Faclii de Inviere. Intelesuri ale Sfintelor Pasti, de Daniel Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane - carti teologie Libraria Bizantina

Dupa cuvintele autorului, expuse in Cuvantul inainte, cele mai multe dintre capitole sunt abordari teologice si pastorale din scrisorile pastorale trimise de catre IPS Daniel clerului si credinciosilor din Arhiepiscopia Iasilor in ultimii 15 ani, la sarbatoarea Invierii Domnului nostru Isus Cristos. De asemenea, expunerea acestor teme este precedata de un detaliat studiu asupra numelui si istoriei sarbatorii pascale, asupra intelesurilor ei teologice si asupra sarbatoririi ei in Biserica.

In cartea “Faclii de Inviere – intelesuri ale Sfintelor Pasti” gasim de asemenea o amanuntita explicare a slujbei Invierii, una dintre cele mai impresionante ceremonii liturgice. Invierea Mantuitorului este pusa in aceasta carte in directa legatura cu sentimente si evenimente ale vietii crestine, aratandu-se astfel ca Invierea este biruinta a vietii asupra mortii, lumina a vindecarii si inceput al invierii noastre.

SPECIFICATII

An aparitie 2008
Limba Romana
Cod 6422839000794