Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sinaxarul sfintilor romani pentru copii, cu ilustratii de Ani-Eliza Busuioc

0 opinii / Scrie o opinie
  • 77,30 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Sinaxarul sfintilor romani pentru copii, cu ilustratii de Ani-Eliza Busuioc si texte de Narcisa-Miahela Cada - Editura Basilica

Proiectul editorial, dedicat copiilor, parintilor si cadrelor didactice, cuprinde vietile tuturor sfintilor romani inclusi in Calendarul ortodox roman, viata fiecarui sfant fiind inserata in carte in ordine calendaristica, de la 1 septembrie, inceputul Anului nou bisericesc.

Autoarea textului, Narcisa-Mihaela Cada, a tinut cont in realizarea povestirilor de caracteristicile de varsta ale copiilor scolari, punand accentul pe portretul moral si pe rolul pe care l-au avut sfintii in viata Bisericii si dand dinamism povestirilor prin dialog. Deoarece nu toti termenii religiosi au putut fi explicati in interiorul textului, la sfarsitul cartii se gaseste un mic dictionar.

Prin Sinaxarul sfintilor romani pentru copii aveti acum ocazia sa aflati cum au devenit „prieteni ai lui Hristos” crestinii de pe teritoriul tarii noastre. Chiar daca unii dintre ei au trait in perioada cand Romania avea alte granite decat cele de astazi, ei sunt numiti romani. Altii, desi nu s-au nascut pe teritoriul tarii noastre, au avut o contributie foarte importanta in viata bisericeasca de aici si sunt, de asemenea, cinstiti de Biserica Ortodoxa Romana ca sfinti romani. Totodata, autoarea a considerat importanta prezenta in aceasta carte a vietii Sfantului Apostol Andrei, „Ocrotitorul Romaniei”, cel care a adus pe meleagurile noastre credinta cea adevarata.

SPECIFICATII

An aparitie 2015
Coperta Cartonata
Dimensiuni 19 x 26 cm
Nr. pagini 208
Limba Romana
Cod 978-606-29-0050-2