Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sfintii prietenii nostri, vol. 2. Vietile sfintilor sarbatoriti in lunile august - decembrie, insotite de planse de colorat si activitati practice (7-11 ani)

0 opinii / Scrie o opinie
  • 8,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Sfintii prietenii nostri, vol. 2. Vietile sfintilor sarbatoriti in lunile august - decembrie, insotite de planse de colorat si activitati practice (7-11 ani) - Evanghelia in culori. 

Autori: Ioana Hasu, Luminita Pal. 

Agaton, 2014. 

Ca si in primul volum, pe langa povestea adevarata a vietii lor, aveti desenele prin care va invitam sa dati culoare chipurilor si vesmintelor lor, folosindu-va de modelele de la mijlocul cartii. Fiecare sfant are pentru voi si cate o idee despre cum ati putea aplica ce ati invatat de la el. Nu sunt teme, ci mai curand invitatii la joc si la descoperire. 

inainte de a merge mai departe, sa ne amintim un sfat pretios al Parintelui Teofil, duhovnicul Manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus: prieteniile sunt pentru vesnicie. si inca ceva: intalnirile care nu sunt din lumea aceasta, ca cea la care ati fost invitati, nu se incheie niciodata. Intrarea e libera, gazdele se bucura de oaspeti oricand. intoarceti-va la prietenii vostri oricand aveti nevoie de sfat, de ajutor, de mangaiere si mai ales atunci cand vreti sa va cuibariti in bratele cuiva care va va primi mereu cu dragoste si bucurie! 

Ioana Hasu

SPECIFICATII

An aparitie 2014