Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:C1645
  • Editura: Agaton
  • 26,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca, volum aparut la editura Agaton

Editie ingrijita de Natalia Corlean

Prin aceasta „Antologie” de cuvinte duhovnicesti ale Sfintiei Sale, ingrijita de d-na Natalia Corlean si publicata la Editura Agaton din Fagaras, pare-se ca Parintele Arsenie vine inca o data inspre noi toti, „in zbor”, cu carbunele harului ceresc si dumnezeiesc in mâini, schimbându-ne lacrimile in bucurie si dovedindu-ne ca de dincolo ne ajuta mai mult, precum ne-a si incredintat. Noi sa fim in templu, precum Isaia, adica in Ortodoxie!

Binecuvântare cititorilor, rasplata ostenitorilor si mântuire implinitorilor!

Cu arhiereasca binecuvântare,

† DANIIL

Sinaia, 14 februarie 2014                            

Episcop-loctiitor al Daciei Felix

„Eu nu va dau neaparat canoane, matanii, rugaciuni si post, ci va indemn sa va schimbati purtarile si sa-I multumiti lui Dumnezeu pentru crucea pe care v-a dat-o. Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie, caci multumind lui Dumnezeu de toate durerile si schimbându-va purtarile, va veti bucura.”

”Sa fii in lume, dar totdeauna mai presus de lume. Nu ingusta rostul vietii numai la idealuri pamântesti! Implineste-le si pe acelea, dar totdeauna fii mai presus de ele! Din cauza nestatorniciei lor, a conflictelor cu rautatea si infirmitatea lumii, trebuie sa-ti asiguri viata in Dumnezeu, care nu te minte, cum te minte mai sus pomenita lume.”

„In necazuri bucurati-va! Caci celui lamurit in caile lui Dumnezeu, tot ce i se intâmpla, spre mai multa lumina i se face, ori pricepem, ori nu pricepem aceasta. Grija noastra sa fie: de a nu strica ce ne tocmeste Dumnezeu.”(Parintele Arsenie Boca)

SPECIFICATII

An aparitie 2014
Limba Romana
Cod 9789731981550