Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cartea bunicilor sau cum sa fii un bunic mai bun de Ray GUARENDI

0 opinii / Scrie o opinie
  • 45,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ray GUARENDI

Cartea bunicilor sau cum sa fii un bunic mai bun

Traducere de Corina Soimusan

Editura Galaxia Gutenberg, 2023

 

 

Batranetea aduce tinerete sau "Intineresc cu fiecare an ce trece."

Ma asteptam sa-mi placa sa fiu bunic. Dar nu mi-am imaginat ca atat de mult. "Daca as fi stiut ca a avea nepoti e atat de placut, i-as fi avut pe ei mai intai." Acesta este un sentiment des intalnit. Ce anume face atat de placut sa fii bunic pentru cei mai multi dintre noi?

Nepotii adauga tinerete. Entuziasm, savoare, energie - au destul atat pentru ei insisi, cat si pentru noi. Noi imbatranim, dar ei trag de noi sa fim mai tineri. "Bunicul a mers cu mine la fiecare plimbare si ne-am dat de trei ori pe masinutele electrice." Ei ne ofera o a doua sansa cu copiii. Ceea ce am invatat de-a lungul timpului despre a fi parinte putem acum aplica in viata lor. Avem sansa sa corectam ceea ce am gresit cu copiii nostri. Nepotii adauga iubire.

 

Sfat ce merita a fi ignorat: Cum sa devii un parinte mai bun ignorandu-i pe experti 
Dr. Ray este o voce a ratiunii in vremurile in care adesea traim timpuri irationale. El ne face sa radem, sa gandim si sa devenim cea mai buna varianta a noastra. Ne ofera o viziune ampla asupra lucrurilor, precum si speranta pentru meseria provocatoare de parinte prin sfaturi ce au in vedere bunastarea spirituala a copiilor nostri si nu doar modificarea comportamentului lor. - Rose Malavolti, educator profesionist, speaker, si mama a 21 de copii.
 

Dr. Ray demonteaza toate ideile gresite cu privire la educatie/parenting ce inunda societatea de azi si te lasa cu intelepciunea bunului simt care te face sa te simti calm, pregatit si entuziasmat ca sa faci fata zilei in calitate de parinte. Cand vei termina de citit aceasta carte, te vei simti ca si cum o mare greutate ti-a fost luata de pe umeri. - Jennifer Fulwiler, prezentator radio, autor de bestseller si mama a sase copii.
 

Disciplina ce dureaza o viata intreaga: Cel mai bun cadou pe care il poti oferi copiilor tai (volum in curs de aparitie la Galaxia Gutenberg) ,,Dr. Ray Guarendi reuseste pur si simplu sa imbine umorul cu observatii pline de intelepciune si sfaturi sanatoase cu privire la ce sa faci si cum sa faci. Astfel ii ajuta pe parinti sa inteleaga ca disciplina este o metoda importanta de a-si iubi copiii si ca a-i invata pe copii autocontrolul este un dar ce dureaza o viata intreaga.- Peg Carmack Short, Redactor sef al revistei Becoming Family (Familia in devenire).

Sursa: libris.ro