Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Beautiful You

0 opinii / Scrie o opinie
  • 24,03 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Beautiful You, de Chuck Palahniuk - editura Polirom

Traducere din limba engleza si note de Mihaela Negrila

Un roman provocator, o satira a sexului și a consumerismului, „cam tot ce a trebuit sa fie 50 Shades of Grey , dar n-a fost...” ( USA Today )

Penny Harrigan este provinciala venita in marele oras impinsa de visurile sale inca si mai mari: e stagiara si, in general, fata buna la toate intr-o firma de avocatura din New York. Intre drumurile dupa cafelele sefilor, viseaza sa treaca examenul de intrare in barou. Viata ei se schimba insa cind il intilneste pe miliardarul Linus Maxwell, fost iubit al unora dintre cele mai frumoase femei din lume, care acum e fericit sa-si petreaca tot timpul ducind-o pe ea pe cele mai inalte culmi ale placerii.

Ceva nu e insa in regula: Max ia tot timpul notite in pat, caci, dupa cum urmeaza sa afle Penny, ea este cobaiul pentru construirea unei linii de jucarii sexuale pentru femei. Acestea sint atit de puternice si de eficiente, incit milioane de femei se calca in picioare la cozile din magazine, apoi se inchid in camera cu noii lor prieteni cu baterie si refuza sa mai iasa. Totul e parte dintr-un plan sinistru al lui Maxwell, pe care numai Penny il mai poate opri. Dar cum anume o va face?

„Tot ce se petrece in Beautiful You , ultimul roman al lui Chuck Palahniuk, are legatura cu sexul, ale carui reprezentari depasesc orice limita, cam tot ce ar fi trebuit sa fie 50 Shades of Grey , dar n-a fost… Totul e desacralizat, ars pe rug, de la cultura pop la celebritatile contemporane.” ( USA Today )

„Chuck Palahniuk ne propune prin romanul sau un discurs satiric, o Lysistrata reinterpretata, o poveste despre care cititorii vor vorbi mult timp.” (San Francisco Chronicle )

„ Beautiful You este o satira a sexului si a consumerismului… Fantezia lui Palahniuk se afla in momentul ei de aur in acest roman burlesc.” (Publishers Weekly )

Sursa: www.polirom.ro

SPECIFICATII

Traducere Mihaela Negrila
An aparitie 2015
Nr. pagini 248
Limba Romana
Cod 978-973-46-5471-0