Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Viata si minunile Sfantului Luca Doctorul, Arhiepiscopul Sinferopolului

0 opinii / Scrie o opinie
  • 15,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Viata si minunile Sfantului Luca Doctorul, Arhiepiscopul Sinferopolului, de Arhimandrit Dionisios Anthopoulos - editura Doxologia

Pr. Petru Sidoreac, cel caruia i se datoreaza aparitia volumului despre Sfantul Doctor Luca in limba romana, aparut la Editura „Doxologia“ a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, cu binecuvantarea IPS Teofan, a explicat care au fost motivele care au stat la baza traducerii acestui volum. „Gandul de a traduce aceasta carte mi-a venit atunci cand am vazut ca in Grecia credinciosii au o evlavie deosebita fata de acest sfant rus“, a afirmat pr. Sidoreac, care a prezentat pe scurt viata Sfantului Luca Doctorul, manifestandu-si, in acelasi timp, dorinta ca prezenta arhimandritului Dionisios Anthopoulos sa fie un inceput „pentru o buna colaborare“.

De asemenea, pr. Sidoreac a multumit tuturor celor care s-au implicat in editarea volumului lansat aseara. Arhimandritul Dionisios Anthopoulos a amintit in cuvantul sau faptul ca se afla pentru a treia oara in Romania si ca este o onoare sa fie in tara noastra, in mijlocul „atator insemnati oameni ai credintei si ai spiritualitatii ortodoxe“.

„Simt o mare bucurie pentru ca in cadrul acestei sarbatori este prezentata traducerea in limba romana a cartii editate de manastirea mea de metanie, o carte care ne prezinta viata unuia dintre sfintii noi ai Bisericii Ortodoxe, a Sfantului Luca, Arhiepiscopul Simferopolului, din ale carui moaste a fost daruit un fragment manastirii noastre in anul 2004. Traim o continua minune datorita multelor minuni pe care le face Sfantul“, a spus arhim. Dionisios, care a mai vorbit si despre multele minuni ale Sfantului Luca Doctorul.

Sursa: www.ziarullumina.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2009
Limba Romana
Cod 978-606-92197-7-5