Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Iisus Hristos, prietenul tineretii tale

0 opinii / Scrie o opinie
  • 12,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Iisus Hristos, prietenul tineretii tale, de Pr. Gheorghe Grindu, volum aparut la editura Agaton

Marturisesc ca am citit aceste meditatii cu deosebit interes si cu mare bucurie. In cursul lecturii, mi-am dat seama ca Parintele Gheorghe Grindu este un cunoscator profund al realitatilor vietii, in a carui personalitate se intalneste si conlucreaza in chipul cel mai fericit psihologul, pedagogul si duhovnicul. De fapt, duhovnicia este „stiinta stiintelor” si „arta artelor”, caci ea il priveste pe om in realitatea lui complexa de fiinta spirituala imbracata in trup, dar cu destin vesnic.

Ea urmareste sa-I ajute pe omul credincios sa-si dezvolte personalitatea sa in mod armonios, in comuniune permanenta cu Dumnezeu, pentru a se putea bucura cu adevarat de viata, pentru ca Dumnezeu l-a creat pe om pentru ca „viata sa aiba si inca din belsug” (Ioan 10,10). Parintele Gheorghe Grindu analizeaza in cartea de fata toate ispitele si pacatele specifice varstei tineretii, dand de fiecare data si antidotul sau medicamentul potrivit pentru ca tanarul sa se poata feri de ele, sau, daca a fost prins in mreaja lor, sa se poata elibera. Societatea in care traim, avand ca tel doar profitul si libertatea fara limite morale, propune tanarului o viata personala lipsita de orice ingradire.

Ne rugam Bunului Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti tinerii Bisericii Sale, in aceste vremuri de mari rataciri si cadere de la credinta si sa le dea curajul si ravna trairii marturisirii credintei celei drepte a parintilor lor, ca fratilor Macabei (cf II Macabei 7).

SPECIFICATII

An aparitie 2013
Limba Romana
Cod 6490