In exclusivitate Icoana Sfantului Cuvios Iosif Isihastul

Unsprezece minute de Paulo COELHO

0 opinii / Scrie o opinie
  • 37,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Paulo COELHO

Unsprezece minute

HUMANITAS FICTION, 2011, 2014, 2017

Seria de autor

Traducere din portugheza de Pavel CUILA

Pret 37,00 Lei

 

Extras/ Dedicatie

In ziua de 29 mai 2002, cu putin timp inainte de a pune punct acestei carti, am fost la Pestera de la Lourdes, in Franta, ca sa umplu cateva sticle cu apa miraculoasa de la izvorul aflat acolo. De indata ce am intrat in terenul de incinta al catedralei, un domn de vreo saptezeci de ani mi-a spus: „Stiti ca semanati cu Paulo Coelho?” I-am raspuns ca eram chiar eu. Barbatul m-a imbratisat, mi le-a prezentat pe sotia si pe nepoata lui. Mi-a vorbit despre insemnatatea cartilor mele in viata lui, spunandu-mi in incheiere: „Ele ma fac sa visez.”

Am mai auzit in repetate randuri propozitia asta si ea ma umple totdeauna de multumire. Atunci insa m-am alarmat – pentru ca stiam ca Unsprezece minute trata un subiect delicat, izbitor, socant. M-am dus la izvor, am umplut sticlele, m-am intors, l-am intrebat unde locuia (in nordul Frantei, aproape de Belgia) si mi-am notat numele lui.

Cartea asta va este dedicata, Maurice Gravelines. Am o obligatie fata de dumneavoastra, fata de sotia si nepoata dumneavoastra si fata de mine insumi: sa vorbesc despre ceea ce ma preocupa, nu despre ce le-ar placea tuturora sa asculte. Unele carti ne fac sa visam, altele ne aduc la realitate, dar nici una nu poate fugi de lucrul cel mai important pentru autor: onestitatea cu care scrie.

SPECIFICATII

Editura Humanitas