Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sfaturi pentru o educatie ortodoxa a copiilor de azi - cu traducerea romaneasca a cuvantului Sfantului Ioan Gura de Aur despre educatia copiilor

0 opinii / Scrie o opinie
  • 12,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Sfaturi pentru o educatie ortodoxa a copiilor de azi - cu traducerea romaneasca a cuvantului Sfantului Ioan Gura de Aur despre educatia copiilor, Maica Magdalena - Editura Deisis, 2006

Maica Magdalena de la manastirea Sfantul Ioan Botezatorul, Essex, a staretului Sofronie — ucenic al Sfantului Siluan —, a realizat un minunat indrumar pentru toti parintii ortodocsi. Acest mic volum cuprinde tot ce este necesar pentru educarea crestineasca a copiilor intr-o familie ortodoxa de astazi Servindu-se de un limbaj simplu, maica Magdalena arata cum dragostea si increderea dintre parinti si copii pot fi hranite si mentinute de la nastere pana la varsta maturitatii, mai cu seama de-a lungul anilor dificili ai adolescentei.

O atentie speciala e acordata rolului preotului dintr-o parohie, sfaturilor pe care acesta le ofera deopotriva copilului si parintilor. Prezenta intregii familii la slujbele religioase si dragostea intru Hristos oglindita in primirea cu vrednicie a Sfintelor Taine, precum si viata de rugaciune din fata icoanelor din casele noastre sunt elementele indispensabile ce sustin educatia crestina a copiilor.

Este interesant de notat ca maica Magdalena se ocupa si de inevitabilele influente exterioare. puterea si influenta televiziunii sau a muzicii pop sunt abordate si ele cu sfaturi precise adresate parintilor, astfel incat acestia sa-si poata indruma copilul spre relatii mai bune, in intelegere reciproca, pentru a nu le pune in primejdie credinta. Scrisa cu limpezime si cu multa dragoste, aceasta carte ar trebui sa treaca prin mainile tuturor celor interesati de formarea spirituala a copiilor ortodocsi in dificilul context al lumii de astazi.

SPECIFICATII

An aparitie 2006
Coperta Brosata
Dimensiuni 11 x 18 cm
Nr. pagini 182
Limba Romana
Cod 978-973-7859-17-4