Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sfanta Spovedanie si Sfanta Impartasanie: intrebari si raspunsuri liturgice

0 opinii / Scrie o opinie
  • 34,72 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Sfanta Spovedanie si Sfanta Impartasanie: intrebari si raspunsuri liturgice, coordonator Pr. Nicolae Dascalu - Editura Trinitas

Lucrarea reuneste articole publicate in cursul Anului omagial euharistic 2014, in cadrul rubricii „Raspunsuri liturgice” din Ziarul Lumina. Articolele sunt semnate de specialisti in liturgica, preoti cu o bogata activitate pastorala si didactica precum Nicolae D. Necula, Viorel Sava, Marian Mihai, Vasile Gavrila si Silviu Tudose.

Cartea este structurata sub forma a 38 de intrebari si raspunsuri. Autorii raspund pe larg la intrebari precum De cate ori pe an trebuie sa ne spovedim? Cum ne alegem duhovnicul? sau Poate un duhovnic schimba un canon dat de un alt preot?

De asemenea, cartea vorbeste despre datoriile reciproce pe care duhovnicii si credinciosii le au unii fata de ceilalti, dar si despre abaterile liturgice sau canonice. in plus, sunt discutate si dileme specifice lumii contemporane, lucrarea vorbind, de exemplu, despre rinduielile bisericesti pe care trebuie sa le implineasca sotii care au divortat si apoi s-au impacat.

Aricolele publicate demonstreaza ca Taina impartasaniei, precedata in mod obligatoriu de Taina Spovedaniei, ne defineste si ne pastreaza calitatea de crestini ortodocsi.

SPECIFICATII

An aparitie 2014
Coperta Brosata
Dimensiuni 14,5 x 21,5 cm
Nr. pagini 287
Limba Romana
Cod 978-973-155-148-7