Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

S-a dus sa-L vada precum este. 20 de ani de la mutarea in eternitate a Parintelui Sofronie Saharov

0 opinii / Scrie o opinie
  • 31,50 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

S-a dus sa-L vada precum este. 20 de ani de la mutarea in eternitate a Parintelui Sofronie Saharov, coord. Pr. Catalin Palimaru - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

„Cartea contine mai multe articole, studii, evocari si diferite amintiri despre parintele Sofronie, publicate de-a lungul timpului in revista “Buisson Ardent” a Asociatiei “Sfantul Siluan”. Pentru aceasta carte si-a dat acordul de publicare parintele Arhimandrit Chiril, staretul Manastirii “Sfantul Ioan Botezatorul” de la Essex, dar si domnul profesor Jean Claude Polet, conducatorul asociatiei “Sfantul Siluan”. Cartea contine si o prefata a Parintelui Mitropolit Andrei si un cuvant al parintelui Rafail Noica rostit in 2007 la conferinta dedicata parintelui Sofronie care a avut loc la Atena.

Textul parintelui Rafil Noica se intituleaza „Cuvantul Proorocesc si trairea harului dupa Arhimandritul Sofronie”.  Prin aceasta carte am dorit sa semnalam ce  a insemnat teologie, opera si trairea parintelui Sofronie Saharov pentru viata Bisericii Ortodoxe din secolul XX”.

SPECIFICATII

An aparitie 2013
Limba Romana
Cod 978-606-607-075-1