Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

O chestiune de viata si de moarte de Irvin D. YALOM si Marilyn YALOM

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:SC_00282
  • Editura: Vellant
  • 35,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Irvin D. YALOM si Marilyn YALOM

O chestiune de viata si de moarte

Editura Vellant, 2021

Traducere din limba engleza de Petronela ROTAR si Vifor ROTAR

Pret 35,00 lei

 

Extras/ Capitolul 12 – O surpriza totala

Asteptam vizita lui Ivory, o prietena care tocmai se intorsese de la Copenhaga. Ivory vrea sa-mi daruiasca niste bomboane de ciocolata foarte speciale, facute doar in Danemarca. O cunosc pe Ivory de la saloanele literare pentru scriitoare, pe care le-am gazduit ani de-a randul. Fusese una dintre membrele care frecventa regulat intalnirile, atat in timpul anului scolar, cat si la salonul de vara, unde am inclus si partenerii scriitoarelor.

Este o delectare sa musti din bomboanele de ciocolata cu alune pe care Ivory le deschide pentru Irv si pentru mine. Este minunat sa o revad pe aceasta femeie, pe care mi-o amintesc inca de cand era insarcinata cu primul ei copil, acum in varsta de noua ani. Ivory conduce o mica editura, care scoate carti online si editii pe hartie la cerere. (A reeditat cartea mea epuizata pe tema memoriei femeilor despre Revolutia Franceza sub titlul Compilled to Witness, care a cunoscut un nou impact la orele de istorie din liceu si chiar a produs ceva bani din drepturile de autor!)

Ivory imi povesteste despre unele dintre noile sale proiecte care vor ajuta la finantarea publicarii unor carti de suflet, cand suna soneria. Inainte ca cineva sa apuce sa mearga la usa din fata, aceasta se deschide si in prag se iveste un chip familiar. Apoi altul.