In exclusivitate la Editura Bizantina - Epistolele lui Gheron Iosif Isihastul

Napoleon HILL, W. CLEMENT STONE | Cheia succesului. Gandirea pozitiva

0 opinii / Scrie o opinie
  • 40,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Napoleon HILL, W. CLEMENT STONE    |    Cheia succesului. Gandirea pozitiva

Curtea Veche, 2019

Colectia Carti Cheie

Editia a II-a

Traducere din engleza de Marius CHITOSCA si Alexandru Ioan MACOVEI

||||

p. 247/ extras

O idee simpla s-a transformat intr-o obsesie magnifica! Un baiat, un amarat de imigrant scotian, a ajuns cel mai bogat om din America. Povestea lui plina de invataminte si motivanta sa filozofie de viata se regasesc in volumul Autobiografia lui Andrew Carnegie.

Inca de mic si pe parcursul intregii vieti, Carnegie a fost motivat de o idee simpla, fundamentala: Pentru tot ceea ce merita sa ai in viata, merita sa si muncesti! Aceasta idee simpla a crescut si s-a transformat intr-o magnifica obsesie.

Si, inainte de a muri la varsta de 83 de ani, Carnegie muncise cu sarguinta ani buni pentru a-si imparti uriasa avere cu cei care ii erau contemporani si cu generatiile viitoare.

Pe parcursul vietii, Carnegie a reusit sa ofere aproximativ o jumatate de miliard de dolari prin finantari directe sau prin intermediul unor fundatii sau trusturi. Contributia lui de milioane de dolari la construirea de biblioteci este un exemplu binecunoscut de aplicare a ideii sale fundamentale:

Pentru tot ceea ce merita sa ai in viata, merita sa si muncesti!

Iar cartile care se regasesc in aceste biblioteci au fost si vor continua sa fie de folos numai acelora care vor munci si se vor stradui sa desprinda din ele cunostintele, intelegerea si intelepciunea pe care acestea le contin, citindu-le si zabovind asupra lor.

SPECIFICATII

Autori Colectiv de autori
Editura Curtea Veche Publishing
An aparitie 2019