Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Namaste. Calea hindusa spre fericire, implinire si succes

0 opinii / Scrie o opinie
  • 27,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Hector GARCIA, Francesc MIRALLES

Namaste. Calea hindusa spre fericire, implinire si succes

HUMANITAS, 2022

Colectia Practic

Traducere din spaniola de Camelia DINICA

 

 

Extras/ Geografia fericirii

Aceasta carte este inspirata din stravechea intelepciune a culturii umane si contine secretele care ne ajuta sa cladim atat prezentul, cat si viitorul la care visam.

Cand ne-am hotarat sa o scriem, cartile noastre se tradusesera deja in peste 60 de limbi si se aflau pe primele locuri in multe tari. Fenomenul ikigai a ajuns si in India, unde cartea noastra a ocupat locul I timp de doi ani la rand, ceea ce ne-a determinat sa calatorim in acest subcontinent, leaganul spiritualitatii, ca sa tinem prelegeri, sa participam la festivaluri si sa acordam interviuri.

Cititorii din aceasta tara au fost foarte amabili si ne-au marturisit ce rol a jucat cartea noastra in viata lor, iar adeseori ne-au intrebat de ce nu scriem o astfel de carte inspirata din intelepciune hindusa.

De fiecare data cand vorbeam despre aceasta posibilitate, ni se parea o provocare din ce in ce mai ambitioasa si mai captivanta. India nu este doar o tara tanara, intreprinzatoare, care priveste spre viitor, ci reprezinta si cea mai mare democratie de pe planeta. Aici isi au originea marile curente ale spiritualitatii care au modelat omenirea si, mai mult decat atat, aici aflam ce inseamna fericirea daca ne intoarcem la izvoare.