Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Jocul Ripper

0 opinii / Scrie o opinie
  • 40,46 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Jocul Ripper , de Isabel Allende - carti fictiune autori straini editura Humanitas

Amanda Martín e o adolescenta precoce, obsedata de Ripper , un joc pe Internet care presupune dezlegarea unor crime si mistere. Face parte dintr-un grup de jucatori in care ceilalti patru participanti sunt, asemenea ei, adolescenti retrasi, cu minti stralucite, din diferite colturi ale lumii. Lor li se alatura bunicul Amandei, de care aceasta se apropiase mai mult dupa divortul parintilor ei.

Mama fetei, Indiana, e specialista in aromoterapie si oscileaza intre cele doua relatii pe care le are – cu Alan, descendentul uneia dintre cele mai bogate familii din San Francisco, si cu Ryan, un fost membru al marinei militare. Cand in oras sunt semnalate mai multe crime misterioase, care par sa nu aiba legatura intre ele, Amanda se adanceste in dezlegarea lor, fara sa banuiasca insa vreo clipa ca in scurta vreme chiar mama sa va fi in pericol de moarte. Ea va trebui sa dezlege, alaturi de prieteni si de bunicul sau, un puzzle diabolic, care depaseste granita fictiunii si invadeaza realitatea, rezultat al unei minti feroce si necrutatoare.

„ Jocul Ripper este un amestec straniu: o sarbatoare literara plina de elemente din Agatha Christie, James Patterson si Tom Clancy, o combinatie intre o poveste politista si o saga romantica.“ ( The Guardian )

Sursa: www.humanitas.ro

SPECIFICATII

Traducere Cornelia Radulescu
An aparitie 2015
Limba Romana
Cod 978-973-689-887-7