Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cum sa cresti si sa te porti ca o pisica de Stephane GARNIER

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:sc_00297
  • Editura: Polirom
  • 29,95 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Stephane GARNIER
Cum sa cresti si sa te porti ca o pisica
Liber, increzator, independent, perseverent, zen... si fericit!
Un bestseller adaptat pentru tineri
POLIROM, 2021
Traducere din limba franceza de Anastasia GAVRILOVICI
Pret 29,95 Lei
 

Extras/ Pe cuvant de pisica!/ Tinerilor...
Dragii mei prieteni, dragile mele prietene, voi, cei tineri si tinere, va iubesc! Va iubesc pentru ca voi sunteti adultii de maine, viitorul. Voi sunteti cei ce vor construi lumea care vi se deschide inaintea ochilor.
Chiar daca nici macar nu banuiti asta si chiar daca uneori va indoiti foarte mult de voi insiva. Sunteti cei ce vor deveni actorii si actritele-cheie pe scena acestei lumi noi. Iar pentru asta va trebui sa cresteti, sa invatati, sa va inarmati, sa cuceriti anumite cunostinte care nu va sunt neaparat transmise de catre „adulti”.
Adultii au uneori atat de multe certitudini, incat e greu sa-i convingi sa-si schimbe comportamentul pentru a trai mai bine, dar voi, spre deosebire de ei, aveti puterea, forta si supletea spiritului pentru a va imbunatati vietile incepand chiar de azi! Iar asta e singurul scop al acestei carti scrise pentru voi: sa va invete cum sa faceti ca sa fiti fericiti sau fericite incepand de acum.
Cum? Evitand greselile, evitand sa pierdeti timpul, insa mai ales inspirandu-va de la noi, pisicile, si de la modul nostru de a trai. Pisicile cunosc lumea in care traim mai bine decat ati crede. Cunosc viata, oamenii si pe voi.