Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

UHU - ghid de reeducare a parintilor de Ionela HADARCA

0 opinii / Scrie o opinie
  • 45,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ionela HADARCA

UHU - ghid de reeducare a parintilor

Ilustratii de Leonid Gamart

Varsta recomandata: 4-6, 6-8 ani

Editura Prut, 2021

 

„Cine a spus că părinții sunt cei care trebuie să-i educe pe copii, și nu invers?”. Ionela Hadârcă trezește curiozitatea cititorilor săi și lansează cartea sa „UHU! Ghid de reeducare a părinților”.

Uhu Ciuf-de-Pădure, o bufniță înțeleaptă (și foarte modestă), își petrece timpul comparând viața familiei sale – formată din soție, doi pui și bunicii – cu cea a familiei Tartinescu, care locuiește în blocul de lângă pădure și astfel trage cele mai ințelepte și neașteptate concluzii despre cum își educă părinții copiii.
Dar cine a spus că doar părinții și bunicii sunt cei care îi pot educa pe copii? Uneori, e posibil (ba chiar trebuie) să fie invers!
Savurați o lectură de seară, în timpul căreia veți afla și părerea celor mici despre lucrurile pe care credeți că nu le observă.

— Este în curs de apariție o a doua carte. Ce dizabilitate națională abordează?

— Nu e o dizabilitate națională, e o trăsătură caracteristică a părinților de pretutindeni, care apelează la ipocrizie, neconsiderându-se vinovați (ca și în cazul mitei la care recurgem, liniștindu-ne că altfel nu era chip, și că noi, de fapt, nu suntem oameni răi). Sună înfricoșător, dar conținutul e destul de cruțător. Dar nu vreau să stric surpriza.

- Ionela Hadârcă, în cadrul unui interviu al ZdG