Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii

0 opinii / Scrie o opinie
  • 22,11 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii, de Ion-Ovidiu Panisoara si Georgeta Panisoara - Editura Polirom

Astazi, din ce in ce mai multi parinti sint interesati de dezvoltarea emotionala a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi si idei de activitati ce pot fi desfasurate impreuna cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe parinti sa dezvolte sapte calitati ale celor mici, corespunzatoare celor sapte medalii: curajul de a vorbi in public, cooperarea, curiozitatea, rabdarea, creativitatea, perseverenta si empatia. Activitatile prezentate se sprijina pe o serie de poezii si povestiri bogat ilustrate.

„ Dragi parinti,

Astazi, din ce in ce mai multi parinti sint interesati de dezvoltarea emotionala a copilului lor. Un copil bine pregatit pentru viata este un copil fericit, iar mai tirziu – un adult de succes. Iata de ce am scris aceasta carte de povestiri pentru copii. Orice parinte vrea un copil curajos, perseverent, care sa stie sa comunice, sa aiba rabdare, sa-i inteleaga pe ceilalti, sa isi foloseasca curiozitatea si creativitatea. Totusi, nu este vorba despre simple povesti (desi copiilor dumneavoastra le vor placea). Ca profesori universitari la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti, am scris aceasta carte pe baza celor mai noi abordari din domeniul psihologiei copilului si stiintelor educatiei.” (Georgeta Panisoara, Ion-Ovidiu Panisoara)

Sursa: www.polirom.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2012
Coperta Brosata
Dimensiuni 16 x 23,5 cm
Nr. pagini 88
Limba Romana
Cod 978-973-46-3233-6