Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Transumanismul decriptat de Pr. Jean BOBOC

0 opinii / Scrie o opinie
  • 39,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Pr. Jean BOBOC
Transumanismul decriptat
Metamorfoza navei lui Tezeu
Editura Doxologia – Iasi, 2020
Prefata de Pierre MAGNARD
Traducere din limba franceza de Manuel VALERIU
Editie ingrijita de Prof. dr. Sebastian MOLDOVAN
Tiparita cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului TEOFAN, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei
 

Extras/ manseta I/ prezentarea autorului
Francez de origine romana, doctor in medicina la Universitatea din Paris si doctor in teologie la Institutul Saint Serge, specializat in mai multe ramuri medicale, in special in farmacologie clinica si toxicologie, Parintele Jean Boboc (1943-2019) si-a impartit viata profesionala intre practica si cercetare aplicata. Detinator al unui MBA in administrarea afacerilor, a condus diverse companii farmaceutice in calitate de presedinte, in special in Statele Unite si Canada.
Traducator al operei Parintelui Dumitru Staniloae in limba franceza, Parintele Jean Boboc a fost interesat in principal de aspectele pnevmatologice si eshatologice ale antropologiei ortodoxe si de interferenta acesteia cu stiintele vietii si, prin urmare, de problemele arzatoare ale bioeticii actuale.
A trecut la Domnul pe 4 aprilie 2019, la Paris.
Extras/ Spre copilul perfect/ pp. 296-297
In domeniul cercetarii, nu doar in ce priveste „copilul perfect”, dar si cel al indivizilor superior proiectati, trebuie citit impresionantul program chinez de cercetare al Institutului de Genomica Beijing, de la Shenzhen. In afara oricaror legi si conventii internationale ce interzic modificarea genomului uman, cercetatorii sunt in cautarea variantelor genetice care favorizeaza nivelurile de IQ cele mai ridicate, analizeaza esantioanele de ADN colectate de la 2.200 de persoane considerate a fi dintre cele mai inteligente din lume (IQ cel putin egal cu 160) in vederea selectionarii viitorilor indivizi  care sa raspunda criteriilor de inteligenta superioara, precum si altor criterii.