Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sa cunosti o femeie

0 opinii / Scrie o opinie
  • 27,94 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Amos OZ - Sa cunosti o femeie

HUMANITAS FICTION, 2015

Seria de autor - AMOS OZ, coordonata de Denisa COMANESCU

Traducere din limba engleza de Antoaneta RALIAN

 

Extras/ unu

Yoel a ridicat obiectul de pe polita caminului si l-a studiat cu atentie. Il dureau ochii. Agentul imobiliar, gandind ca nu auzise ce i-a spus, si-a repetat intrebarea:

„Vreti sa mergem si in spatele casei, sa aruncati o privire?”

Cu toate ca hotararea lui era gata luata, Yoel nu s-a grabit sa-i raspunda. Avea obiceiul sa faca intotdeauna o pauza inainte de a raspunde, chiar si la intrebari simple ca: „ce mai faci?” sau „Ce-au mai spus azi la stiri?”. Ca si cum cuvintele ar fi fost niste bunuri personale, de care nu te puteai desparti cu usurinta.

Agentul astepta. Tacerea se instapanise in camera elegant mobilata: un covor albastru inchis, lat, moale si adanc, fotolii, o canapea, o masuta de cafea din mahon, un televizor de import, un filodendron urias in coltul potrivit, un semineu din caramida, unde erau aranjati, de-a curmezisul, vreo sase butuci care se incalecau, mai curand pentru imagine decat pentru folosinta. Langa fereastra-ghlotina din zid, prin care se pasau mancarurile din bucatarie, se gasea o masa de sufragerie de culoare inchisa si sase scaune cu speteaza inalta. Doar tablourile fusesera scoase de pe pereti si lasasera in urma dreptunghiuri de vtapet decolorat. Bucataria, vazuta pe usa deschisa, era de tip scandinav si echipata cu cele mai moderne aparate electrocasnice. Cele patru dormitoare, pe care le vizitase cu putin inainte, corespundeau si ele cerintelor lui.

SPECIFICATII

An aparitie 2015
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 264
Limba Romana
Cod 978-973-689-945-4