Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Povesti pentru copii fericiti - 35 de istorioare despre valorile care cultiva fericirea de Alex ROVIRA, Francesc MIRALLES

0 opinii / Scrie o opinie
  • 39,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Alex ROVIRA, Francesc MIRALLES
Cu ilustratii de Albert ASENSIO
Povesti pentru copii fericiti
35 de istorioare despre valorile care cultiva fericirea
HUMANITAS junior, 2021
Traducere din spaniola de Camelia DINICA
 

Extras/ Dedicatie
Tuturor celor care educa cu iubire deoarece cred intr-o lume mai buna.
Copiilor, care construiesc vitorul.

Extras/ Busola valorilor
Traim vremuri in permanenta schimbare. Pentru cei tineri indeosebi, viata intr-un mediu plin de incertitudini se aseamana cu navigarea pe un rau involburat: trebuie sa ai incredere in propriile puteri si, mai ales, sa stii incotro te indrepti.
Exista totusi o busola care sa ne arate drumul in orice imprejurare a vietii, chiar si atunci cand credem ca ne-am ratacit. Iar aceasta busola sunt valorile personale.
Daca ai valori solide este mult mai usor sa dai piept cu obstacolele, sa-ti fixezi prioritatile si sa iei deciziile cele mai bune in calatoria vietii, care ne aduce mereu provocari. Pe langa asta, insemnatatea acordata relatiilor cu ceilalti si vietii in general se intemeiaza pe valorile care ne conduc. Bunatatea, frumusetea, corectitudinea, solidaritatea, etica ne ajuta, fara indoiala, sa ne facem viata mai buna si mai frumoasa atat pentru noi, cat si pentru ceilalti. In definitiv, fericirea este valoarea care se gaseste la confluenta tuturor valorilor personale practicate.
Cunoscand importanta misiunii noastre, scrierea acestei carti a reperezentat pentru noi o mare provocare, mai ales dupa receptarea entuziasta a volumului Povesti ca sa te iubesti mai mult, publicat in zece editii si tradus in numeroase limbi.