Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Philip ROTH | Contraviata

0 opinii / Scrie o opinie
  • 36,95 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Philip ROTH    |    Contraviata

POLIROM, 2017

Seria de autor Philip Roth

Traducere din limba engleza si note de Alexandra COLIBAN

||||

Capitolul 1. – Basel, pp. 9-10/ e x t r a s

„Acum uita de inima si vezi-ti de viata” – dar el nu putea, pentru ca, cinci zile pe saptamana, de la 9 la 5, nu putea sa uite de Wendy.

A revenit la doctor ca sa discute serios despre operatie. Cardiologul auzise si asta de o mie de ori. I-a explicat cu rabdare ca preferau sa nu opereze  persoane asimptomatice, in cazul carora boala dadea toate semnele ca poate fi stabilizata doar din medicatie. Daca Henry opta, totusi, pentru operatie, n-ar fi fost primul pacient care gasea varianta aceasta de preferat unui numar nedefinit de ani de inactivitate sexuala; cu toate acestea, doctorul l-a sfatuit insistent sa astepte si sa vada cum va evolua cu timpul „adaptarea” lui. Desi Henry nu era cel mai nepotrivit candidat pentru operatia de bypass, locul unde erau necesare grefele nu-l faceau nici candidatul ideal.

„Asta ce inseamna?” l-a intrebat Henry.

„Inseamna ca operatia asta nu-i floare la ureche nici in cele mai bune conditii, iar in cazul tau nu vorbim de asa ceva. S-a intamplat chiar sa ne moara pacienti, Henry. Incearca sa te obisnuiesti cu gandul.”

Cuvintele acestea l-au speriat in asa hal, incat, conducand spre casa s-a gandit cu gravitate la toti aceia care traiesc fara femei pentru ca n-au incotro, si inca in situatii mult mai neplacute decat a sa – barbatii din inchisori, barbatii in razboaie... si totusi, n-a trecut mult si Wendy i-a revenit iarasi in minte, evocandu-si toate pozitiile in care o penetra cu erectia pe care n-o mai avea, inchipuindu-si-o la fel de infometat ca orice condamnat ce viseaza cu ochii deschisi, fara a putea recurge insa la barbara solutie rapida care-i tine barbatului izolat mintea pe jumatate intreaga.

SPECIFICATII

Traducere Traducere din limba engleza si note de Alexandra COLIBAN
An aparitie 2017