Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Omilii la facerea omului. Omiliile despre Rai

0 opinii / Scrie o opinie
  • 6,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Omilii la facerea omului. Omiliile despre Rai, Sf. Vasile cel Mare - editura Doxologia Traducere din greaca veche de Ieromonah Lavrentie Carp 100 pag.; format: 11,5x19 cm

Lucrarea aparuta laEditura Doxologia, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, in traducerea ieromonahului Lavrentie Carp, constituie o lucrare de referinta care se remarca prin acuratetea interpretarilor, prin invataturile morale si cugetarile duhovnicesti asupra maretiei omului. Aceste omilii sunt folositoare nu doar teologilor, ci tuturor crestinilor iubitori ai scrierilor Sfintilor Parinti.

Firul celor trei omilii se urzeste in jurul ideilor urmatoare: cum a fost plasmuit omul ca si chip al lui Dumnezeu, ce anume reprezinta acest chip, care este asemanarea cu Dumnezeu, care este menire omului pe pamant si cum era raiul dumnezeiestii desfatari in care l-a asezat de la inceput Dumnezeu. Textul exegetic vasilian, bogat in citate din Sfanta Scriptura, prezinta si unele idei care se gasesc dezvoltate si in alte lucrari, cum ar fi aceea ca trupul apartine sufletului.

Sursa: www.edituradoxologia.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2010
Dimensiuni 11 x 20 cm
Nr. pagini 100
Limba Romana
Cod 978-606-8117-15-7