Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Oameni de unica folosinta

0 opinii / Scrie o opinie
  • 37,57 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Oameni de unica folosinta, Elena Ciulacu - Editura ROST

Opreste-te din alergare! Macar o clipa. Priveste-i in ochi si spune ce vezi. Asa e, nu au nevoie de mai multi bani, de un mai mare confort, de mancare mai buna. Dimpotriva, ar renunta si la ce au. Pentru o imbratisare. Tot ce-si doresc este sa-i iei in brate. Sunt parintii tai si tanjesc de dragostea ta. Ei te-au purtat in brate cand tu aveai nevoie doar sa le simti inima batand langa a ta, pentru a fi fericit. Astazi ai uitat asta. Nu e vina ta. Viata te-a confiscat intr-atat incat nu mai apuci s-o traiesti.

Cand sa te mai gandesti si la ai tai? Cand sa-i mai vizitezi? Cand sa-i mai mangai si sa le spui ca ii iubesti? Apar, intr-un ritm infernal, atatea obiective, termene, urgente... La un moment dat, si parintii tai vor fi o urgenta, de care nu e sigur insa ca te vei putea ocupa. Se vor stinge prea repede, din lipsa de afectiune si de rost. Boala e un simptom, nu o cauza.

Aceasta carte este filmul unei vieti obisnuite, derulat fotograma cu fotograma de mana unui asrtist inspirat. Ar putea fi filmul vietii oricui. Este o drama cu un potential optimist. Daca ne va emotiona, avem sansa unui declic interior salvator. Aceste este si dezideratul nostru. Batranii nostri nu sunt de unica folosinta. Sunt oameni. Pentru totdeauna. Sa fim si noi! Sa ne luam un ragaz pentru iubire.

SPECIFICATII

An aparitie 2015
Coperta Brosata
Dimensiuni 16,5 x 23 cm
Nr. pagini 151
Limba Romana
Cod 978-606-93598-7-7