Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Jurnalul unui fotograf, Emanuel Tanjala

0 opinii / Scrie o opinie
  • 24,01 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Jurnalul unui fotograf, de Emanuel Tanjala - Editura Humanitas

„Aveam 17 ani cand am pus mana pentru prima data pe un aparat de fotografiat. il cumparase tatal meu de la un client care venea la el la pravalie.“ Asa incepe povestea lui Emanuel Tanjala, unul dintre cei mai talentati si mai cunoscuti fotojurnalisti romani, si totodata declaratia lui de dragoste fata de profesia pe care o slujeste de atatia ani. 

Plin de vitalitate si farmec, savuros si autentic, Jurnalul unui fotograf surprinde in instantanee graitoare spectacolul unei existente cu intoarceri si rasturnari neasteptate, evoca oameni exceptionali si intamplari care schimba destine. Emanuel Tanjala ne poarta, pe firul insemnarilor, intr-o calatorie in timp si spatiu, din Romania pana in America, din anii '70 pana in zilelele noastre, in vreme ce ne desluseste, cu bucurie nejucata si fara emfaza didacticista, ce se ascunde dincolo de o imagine imortalizata pe pelicula. 

Vom descoperi sau redescoperi cu incantare in paginile de insemnari ale lui Emanuel Tanjala peste 150 de fotografii superbe, emotionante, nelinistitoare, amuzante, calde, tulburatoare, inzestrate cu puterea de a repovesti lumea in care traim.

„Nu am stat niciodata sa detaliez despre obiectivele sau tipul camerei cu care am facut o anumita fotografie. Dar mi-a placut sa-mi amintesc povestea din spatele acelei fotografii si starea de spirit pe care am avut-o atunci cand am declansat. Despre asta voi vorbi aici. 

Mi-a fost greu sa fac selectia la sange a fotografiilor care sa intre in acest volum. Nu stiu daca am facut cea mai buna alegere, dar vreau ca fotografiile publicate aici, sau oriunde, sa constituie cartea mea de vizita, spovedania mea in imagini oferita semenilor mei.“

SPECIFICATII

An aparitie 2013
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 200
Limba Romana
Cod 978-973-50-4251-6