Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cartea pericolelor pentru baieti

0 opinii / Scrie o opinie
  • 67,43 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Un ghid pentru „baietii intre 8 si 80 de ani”, Cartea pericolelor pentru baieti aduna la un loc sfaturi practice, tehnici de supravietuire, notiuni de cultura generala si sugestii de lectura care transforma volumul intr-un  „teren de joaca pentru imaginatie”.

Cartea se adreseaza deopotriva generatiei „playstation” careia se ambitioneaza sa-i deschida apetitul pentru jocul in aer liber, pentru bricolaj si lectura, dar, careia, mai ales, ii vorbeste, intr-un alt fel, despre istorie si eroism, cat si parintilor din generatia “supracompensare” carora le va smulge un zambet nostalgic si, poate, le va reaminti valoarea timpului petrecut alaturi de copii „facand” lucruri.

Cartea pericolelor pentru baieti este, in acelasi timp, un ghid practic, un roman de aventuri si o enciclopedie. Capitolele de cultura generala ii vor ajuta pe cititori sa sa inteleaga fenomenele naturale si sa cunoasca istoria lumii. Fara a avea vreo clipa pretentii de rigoare stiintifica, aceasta carte este ca un manual de vacanta iar “temele” pentru acasa ii vor face placere chiar si celui mai indaratnic scolar. Coduri secrete, dinozauri, batalii celebre, vanatoare, astronomie, mitologie si toate acele lucruri de interes (pentru baieti, cel putin), laolalta cu lectii de curaj, patriotism si putere de sacrificiu; figuri legendare dar si povesti despre fapte extraordinare ale unor oameni obisnuiti.

Cartea s-a bucurat de un urias succes de public in tari precum Marea Britanie si Statele Unite, castigand in 2007 titlul de Cartea Anului in cadrul Galaxy British Book Award. 

SPECIFICATII

Traducere Mihaela Ghita
An aparitie 2009
Limba Romana
Cod 9789731984346