Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ce sa faci... sa scapi de griji. Ghid pentru copiii care vor sa invinga anxietatea

0 opinii / Scrie o opinie
  • 33,72 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ce sa faci... sa scapi de griji. Ghid pentru copiii care vor sa invinga anxietatea, de Dr. Dawn Huebner si Bonnie Matthews - Editura Trei

stiai ca grijile sunt la fel ca rosiile? Nu, nu se pot manca. Dar le poti face sa creasca pur si simplu daca le acorzi atentie. in cazul in care ingrijorarea a crescut atat de mult incat iti da batai de cap aproape in fiecare zi, atunci cartea aceasta e numai buna pentru tine.

Ce sa faci sa scapi de griji este un ghid practic dedicat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani, care au probleme de anxietate, si parintilor acestora.

Ghidul este insotit de explicatii si ilustratii pe gustul copiilor, concepute astfel incat sa-i determine pe cei mici sa-si inteleaga problemele si sa se implice activ in rezolvarea acestora. 

Grijile le sunt prezentate copiilor ca fiind niste dusmani care pot fi invinsi daca se urmeaza consecvent anumiti pasi si anumite trucuri. Se creeaza, de exemplu, in intervalul unei zile un anume „timp destinat grijilor". Se recurge, de asemenea, si la puterea imaginatiei: copilul va crea un cufar pentru griji, in care acestea vor fi inchise, sau se va desena pe sine lipsit de griji. Trucuri de acest fel si multe altele sunt elementele-cheie pentru o confruntare eficienta a copiilor si parintilor cu problema anxietatii la varste fragede.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor.

Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii. Locuieste in Baltimore.

Recomandat de Itsy Bitsy FM

SPECIFICATII

Traducere Lavinia Braniste
An aparitie 2015
Coperta Brosata
Dimensiuni 21,5 x 28 cm
Nr. pagini 80
Limba Romana
Cod 978-606-719-178-3