Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

153 de marturii. Vindecari minunate si ajutor binecuvantat ale Sfantului Tihon din Zadonsk

0 opinii / Scrie o opinie
  • 12,53 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

153 de marturii. Vindecari minunate si ajutor binecuvantat ale Sfantului Tihon din Zadonsk, - editura Egumenita.

…boala, chiar daca slabeste trupul, totusi, intareste sufletul; trupul il omoara, dar sufletul il inviaza; pe omul dinafara il slabanogeste, dar pe cel dinauntru il innoieste. „Chiar daca omul nostru cel din afara se trece, cel dinauntru insa se innoieste din zi in zi” (2 Cor. 4, 16).

Cum se innoieste? Se deprinde cu smerenia, cu rabdarea, cu aducerea aminte de moarte si in urma acesteia cu adevarata pocainta, rugaciune, dispret fata de lume si de desertaciunile lumesti. Cine, bolnav fiind, ar mai avea chef sa se mandreasca? Cine, vazand ca prin boala i se apropie sfarsitul, si-ar mai dori slava, cinste si bogatie? Cine ar indrazni sa mai greseasca fara frica, vazand ca il cuprinde frica de judecata lui Dumnezeu? Si cand se roaga omul cu mai multa osardie daca nu in vremea bolii? O, boala, leac amar, dar sanatos!

Dupa cum sarea nu lasa nici carnea, nici pestele sa se strice si sa faca viermi, tot asa si orice boala ne pazeste sufletul de stricaciunea si putreziciunea pacatului si nu lasa patimile, viermii sufletesti, sa ia nastere in el.

SPECIFICATII

An aparitie 2013
Limba Romana
Cod 60422636002991