Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Zana Zorilor

0 opinii / Scrie o opinie
  • 48,16 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

E cale lunga si primejdioasa pana in regatul Zanei Zorilor, acolo unde cerul se lasa pe pamant si stelele stau de vorba cu florile. Dar Petru, mezinul imparatului care rade cu un ochi si plange cu celalalt, e hotarat sa plece intr-acolo si sa aduca apa din fantana Zanei pentru a-i reda vederea parintelui sau. Va trece el cu bine prin padurile vantoaselor si prin tinuturile ba inghetate, ba dogoritoare de la marginea lumii? Veti afla daca il insotiti in minunata poveste a lui Ioan Slavici, publicata intaia oara in 1872 si transpusa acum in desene minutioase de Madalina Andronic.

Inclusa in colectia Pasarea maiastra de basme romanesti ilustrate de artisti romani, povestea Zanei Zorilor se desfasoara in aproape 80 de pagini minunat ilustrate de Madalina Andronic si reprezinta un cadou perfect pentru micii si marii cititori de povesti ilustrate.

Madalina Andronic s-a specializat in ilustratie la Universitatea de Arte din Londra, unde tocmai si-a incheiat masteratul. A creat ilustratii minunate pentru reviste, ateliere de design si agentii de publicitate din tara si din strainatate. Madalinei ii plac povestile, folclorul romanesc, renii si arhitectura olandeza, iar ilustratiile ei sunt adevarate sarbatori ale culorii puse in pagina cu talent si inspiratie. Madi recunoaste ca este norocoasa sa lucreze intr-un domeniu pe care-l iubeste.

SPECIFICATII

An aparitie 2012
Limba Romana
Cod 9789731984780