Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Tanar si bogat de Robert T. KIYOSAKI

0 opinii / Scrie o opinie
  • 65,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

 Robert T. KIYOSAKI

Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna, ed. a III-a

Traducere de Goldpress Publishing  LLC

Editura Curtea Veche Publishing, 2012

 

Tânăr și bogat îți arată cum am început de la zero și m-am pensionat independent financiar în mai puțin de zece ani.

Află cum o poți face și tu.

Dacă nu ai de gând să muncești din greu toată viața, cartea asta e pentru tine!

De ce să nu te pensionezi tânăr și bogat?

Robert T. Kiyosaki a pus sub semnul întrebării și a schimbat perspectiva a zeci de milioane de oameni asupra banilor. Adept al unor păreri care contrazic deseori înțelepciunea convențională, Robert și-a câștigat reputația de om, franc, curajos și lipsit de prețiozități. O lume întreagă îl privește ca pe un susținător înfocat al educației financiare.

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer, pilot de elicopter militar. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation şi, în 1977, a întemeiat o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll. În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume în materie de afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani. În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Tată bogat, tată sărac, tradus în anul 2000 la Curtea Veche Publishing, iar în 2006 a scris, împreună cu Donald Trump, De ce vrem să fii bogat (Curtea Veche Publishing, 2008). În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert semnează rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

Dintre titlurile semnate de Robert Kiyosaki, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Copil bogat, copil istețȘcoala de afaceriProfețiile tatălui bogatCadranul banilorÎnainte de a demisionaCine mi-a luat banii?Ghid de investițiiConspirația celor bogațiUn IQ financiar mai bunAtingerea regelui Midas (în colaborare cu Donald Trump); Avantajul inechitabilPuterea educației financiareFrate bogat, soră bogată (în colaborare cu Emi Kiyosaki) și Ce este educația financiară... de fapt? (în colaborare cu Tom Wheelwright).