Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sfintii prietenii nostri, vol. 1. Vietile sfintilor sarbatoriti in lunile ianuarie-iulie, insotite de planse de colorat si activitati practice (7-11 ani)

0 opinii / Scrie o opinie
  • 8,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Sfintii prietenii nostri, vol. 1. Vietile sfintilor sarbatoriti in lunile ianuarie-iulie, insotite de planse de colorat si activitati practice (7-11 ani) - Evanghelia in culori. 

Autori: Ioana Hasu, Luminita Pal. 

Agaton 2014. 

Din cartea pe care o aveti in fata veti afla cum se numesc acum locurile in care s-au nascut sfintii, prin ce incercari au trecut, ce minuni au facut si mai ales cum a continuat lucrarea lor dupa ce au murit si cum au devenit cunoscuti in toata lumea. 

Pe langa povestea adevarata a vietii lor, aveti desenele prin care va invitam sa dati culoare chipurilor si vesmintelor lor, folosindu-va de modelele de la mijlocul cartii. Fiecare sfant are pentru voi si cate o idee despre cum ati putea aplica ce ati invatat de la el. Nu sunt teme, ci mai curand invitatii la joc si la descoperire. Va provocam sa faceti cate un popas la fiecare noua intalnire, ca atunci cand mergeti intr-o excursie si din cand in cand va opriti sa va odihniti si sa va bucurati de frumusetea din jur. 

Cand veti termina aceasta carte, veti avea o multime de noi prieteni puternici, intelepti si plini de dragoste. Nu uitati ca prieteniile sunt pentru vesnicie. Odata primiti in inima voastra, prietenii raman acolo pentru totdeauna. Bucurati-va de aceasta intalnire cu ei si aduceti-va aminte sa apelati la prietenii pe care ii castigati acum oricand veti avea nevoie de ajutor de-a lungul vietii. 

Ioana Hasu

SPECIFICATII

An aparitie 2014